Scop si obiective

  • Asociaţia își propune să reprezinte, să promoveze, să susțină și să apere interesele economice, tehnice și juridice ale membrilor săi în relația acestora cu autoritățile centrale și locale, cu persoane fizice și juridice, în plan național și internațional, precum și cu organizații financiare și organisme europene implicate în finanțarea proiectelor și programelor din fonduri europene, prin facilitarea derulării unor programe, proiecte și inițiative, organizarea de conferințe, forumuri și dezbateri, cursuri de pregătire şi de perfecționare
  • Prin propriii reprezentanți va studia și va urmări problemele apărute în domeniul fondurilor europene, venind cu propuneri și intervenind pe lângă organele competente pentru asigurarea eficientă a protecției drepturilor și intereselor membrilor săi.
APPFE PUBLICA URMATORUL ANUNT PRIVIND ADMITEREA LA UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI – FACULTATEA DE HIDROTEHNICA, SESIUNEA SEPTEMBRIE 2019! ANUNTUL POATE FI ACCESAT APASAND AICI!
SAVE THE DATE! EVENIMENT DE REFERINTA SECTOR APA - APPFE – UTCB - NOIEMBRIE 2019!
APPFE PUBLICA IN ATENTIA MEMBRILOR SI A ALTOR FACTORI INTERESATI URMATORUL MATERIAL POST EVENIMENT – FORUM PPP 18.06.2019. DOCUMENTUL POATE FI ACCESAT APASAND AICI!